Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danas odluka

Hoće li osumnjičeni za pokušaj ubojstva ostati u pritvoru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas će biti poznato hoće li dvojici osumnjičenoj za pokušaj ubojstva na Josipa Galinca i Dušana MIljuša biti produljen pritvor.

Danas iza 12 sati održat će se ročište na zagrebačkom Županijskom sudu na kojem će sudac Posavec odlučiti hoće li otvoriti istragu protiv osumnjičenika i hoće li im produljiti pritvor, rekao je za Dnevnik.hr Krešimir Devčić, glasnogovornik zagrebačkog Županijskog suda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mogućnost utjecaja na svjedoke Još mjesec dana pritvora Vuletiću i Dakiću Slika nije dostupna Zbog utjecaja na svjedoke Osumnjičenima za napade na Miljuša i Galinca još dva mjeseca pritvora

Dodao je da ne zna koliko će ročište trajati jer se ne zna hoće li se osumnjičeni braniti šutnjom ili će dati svoj iskaz.

>> Karamarko: Nadam se da je slučaj Dušana Miljuša na završetku

>> VIDEO: Dvojica osumnjičena zbog pokušaja ubojstva Galinca i Miljuša

Podsjetimo, u akciji Šok policija je prošlog tjedna privela je četvoricu osumnjičenih za pokušaje ubojstva. Dvojica od četvorice koje je policija privela iz jednog kafića na zagrebačkoj Knežiji puštena su na slobodu, dok su dvojica do danas u pritvoru. Neslužbeno se doznaje da je jedan od njih Đorđe Vuletić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene