Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SDP-ovac na Twitteru

Oglasio se Domagoj Hajduković i zahvalio svima na potpori: "Hvala svima do neba i nazad"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik SDP-a kojeg je napao Tomislav Mikulin prvi put nakon incidenta oglasio se na Twitteru.

Domagoj Hajduković, saborski zastupnik SDP-a i čelnik osječko-baranjske organizacije te stranke, kojeg je fizički napao Tomislav Mikulin (26), koji je u međuvremenu izbačen iz stranke, oglasio se o incidentu.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen"

Na Twitteru je svima zahvalio na potpori.  

 

"Volio bih svima osobno zahvaliti na potpori ali toliko vas je da bi mi za to trebalo nekoliko dana. Hvala Vam svima do neba i nazad, puno mi to znači. Nastavljam nikad uvjereniji da su promjene potrebne i moguće. Idemo do pobjede!", rekao je Hajduković.

Incident je za DNEVNIK.hr u srijedu prvi put komentirao i predsjednik SDP-a Davor Bernardić, kojem je Mikulin bio šef ureda.

"Ne znam detalje, ali mi u SDP-u ne toleriramo nikakvo nasilje. Privatni odnos može postojati, to je nešto što je dopušteno, ali na nasilje imamo nultu toleranciju. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo Domagoju Hajdukoviću i u svakom slučaju nasilja mi ćemo isto postupiti", rekao je u velikom intervjuu

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene