Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Glumcu Svenu Medvešeku zapaljen automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Automobil glumca Svena Medvešeka zapaljen je tijekom noći na nedjelju, oko 6,30 sati, na parkiralištu iza zgrade u Trnskome 30., nekih pedesetak metara od zgrade u kojoj glumac živi.

Sivi »passat caravan«, registracija ZG 916 - AH, u požaru je u potpunosti uništen, a šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Pročitajte i ovo Trnsko danima bez plina - 4 SNALAZE SE KAKO ZNAJU Agonija stanara zgrade u zagrebačkom Trnskom: Obustava plina na nekoliko sati pretvorila se u dane Eksplozija u Trnskom Jedna osoba spašena VIDEO/FOTO Užas u Novom Zagrebu: Eksplozija probudila stanovnike Trnskog, poginula jedna osoba. Policija objavila detalje

Iako je policija na konferenciji za novinare u nedjelju najprije izvijestila samo o događaju, čekajući da se dovrši očevid, nakon podneva novinari su informirani da nije riječ o nesretnom slučaju. 

Prema rezultatima očevida, netko je tijekom noći razbio bočno staklo na passatu, u unutrašnjost vozila najvjerojatnije ulio zapaljivu tekućinu, te je zatim zapalio otvorenim plamenom. 

Budući se na zadnjem sjedalu passata nalazila veća količina pamučne tkanine, požar se brzo proširio na ostatak automobila, kojemu je u potpunosti izgorio čitav stražnji kraj, te prostor do motora. 

Medvešekovi susjedi iz Trnskoga tvrde kako je glumac uvijek bio ugodan i druželjubiv susjed, te su svi začuđeni činjenicom da bi netko baš njemu pokušao nauditi. 

Gorjeli i auti na Laništu 

U nedjelju oko 2 sata i na Laništu je došlo do požara osobnog automobila marke »peugeot 106« krapinskih oznaka, u vlasništvu 28-godišnje Zagrepčanke. 

Vozilo je u potpunosti izgorjelo, a došlo je i do oštećenja vozila koja su se nalazila u neposrednoj blizini. 

Oštećeni su i »ford escort« i »vw golf« zagrebačkih registracijskih oznaka te »audi A6« sisačkih registracijskih oznaka u vlasništvu poduzeća iz Siska i osobni automobil »renault 19« zagrebačkih oznaka. 

Požar su ugasili vatrogasci Grada Zagreba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene