Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznala policiji

Ubojstvo u Glini: 'Pala' na poligrafu pa priznala ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Glini je policija sinoć uhitila 44-godišnju ženu iz tog grada zbog osnovane sumnje da je 11. studenoga ubodom nožem ubila 56-godišnjeg nevjenčanog supruga Željka Badovinca.

Ubijeni čovjek bio je profesor latinskog jezika i etike u glinskoj Srednjoj školi, autor više knjiga o povijesti Gline i osnivač lokalnog atletskog i rukometnog kluba.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Policijska uprava sisačko-moslavačka priopćila je da će uhićena žena danas biti privedena istražnom sucu Županijskog suda u Sisku uz kaznenu prijavu za kazneno djelo ubojstva.

Profesor Badovinac umro je u noći 11. studenoga u kolima hitne medicinske pomoći na putu od njegove obiteljske kuće do bolnice u Sisku, od smrtonosne ubodne rane.

Kako se doznaje, nevjenčana supruga, s kojom je živio u obiteljskoj kući u središtu Gline, koju je naslijedio od majke, tvrdila je da je njezin nevjenčani suprug pod utjecajem alkohola pao na staklena kuhinjska vrata i porezao se na staklo. U trenutku kada se to dogodilo, u kući su se nalazila i dva njezina sina iz prijašnjih brakova. Nevjenčana supruga priznala je ubojstvo nakon što nije prošla poligraf.

Badovinac je autor više knjiga o povijesti Gline i njegove rodne župe i mjesta Maja kod Gline, a bio je i suradnik novina, među njima i "Novog Sisačkog tjednika".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene