Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kišni uvjeti na cesti

FOTO: Sudarili se i udarili u još jedno vozilo preko ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kišni uvjeti na cesti znak su za oprez, no za dvojicu vozača na Remetinečkoj cesti opreza nije bilo dovoljno. Vozač Hyundaija izlazio je iz parkirališta na cestu, no uto je na njega naletio vozač Saaba.

Policija je dojavu o nesreći zaprimila nešto prije 17 sati, a u nesreći nitko na sreću nije ozlijeđen. Ipak, od siline naleta oba su vozila prešla na suprotni trak ceste i udarili u parkiranog VW Golfa.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Sudar tramvaja i automobila u Zagrebu - 6 Manja šteta FOTO Nesreća u Zagrebu: Tramvaj naletio na automobil u zavoju

Upitali smo oba vozača što se dogodilo, a vozač Saaba, koji je strani državljanin i koji je htio ostati anoniman, rekao je kako je Hyundai samo izletio ispred njega i da nikako nije mogao izbjeći nesreću. 'najvažnije je da nitko nije stradao', rekao je za Dnevnik.hr.

Vozač Hyundaija samo je dodao kako je on izlazio iz parkirne pozicije na cestu i da je Saab naletio na njega. Dodao je kako je vozač Saaba pokušao izbjeći nesreću, ali da je već bilo prekasno.

Prednji krajevi oba automobila pretrpjeli su štetu koju će naknadno utvrditi policija, koja u trenutku dok smo bili na terenu još nije stigla na očevid.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene