Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtve željezničke nesreće

FOTO: Posljednji ispraćaj Petre Radić i Domagoja Alvira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijatelji i rodbina danas su se na Mirogoju oprostili od dvije najmlađe žrtve teške željezničke nesreće nagibnog vlaka koja se dogodila prošlog tjedna u Rudinama kod Kaštela.

U krematoriju na Mirogoju bio je posljednji ispraćaj 18-godišnje Petre Radić, najmlađe žrtve kobne željezničke nesreće. Petrini prijatelji došli su odjeveni u bijelo. Danas su se i od 21-godišnjeg Domagoja Alvira oprostili roditelji, djevojka Marija i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Sporovod Alekseja Navaljnog Najveći Putinov kritičar Brojni Rusi i dalje su okupljeni oko groblja, kći Alekseja Navaljnog objavila prekrasnu poruku: "Moj heroj"

>> Identificirano svih šest poginulih

>> Šest poginulih, 55 ozlijeđenih pri izlijetanju nagibnog vlaka

>> 'Odgovorni će odgovarati, ali bol ostaje'

U željezničkoj nesreći koja se dogodila u petak poginulo je šest osoba, a za njih je na splitskom groblju Lovrinac jučer održana komemoracija. Bilo je izloženo svih pet lijesova poginulih, osim onoga Emila Andrića Gaja. Na komemoraciji je bio i ministar mora, prometa i infrastrukture Božidar Kalmeta, cjelokupna uprava HŽ holdinga predvođena predsjednikom Zoranom Popovcem, gradonačelnici Splita i Kaštela, Željko Kerum i Joško Berket.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene