Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović najavio izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Policija traži pomoć

FOTO: Objavljene nove fotografije 'traženih' s Maksimira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je danas objavila nove fotografije osoba koje traži zbog sumnje da su sudjelovali u izazivanju nereda na Maksimirskom stadionu.

Oni su, tvrde u policiji, bili u neposrednoj blizini osobe koja je bacila topovski udar i teško ozlijedila policajca Kristijana Troktera. Ranjeni navijač Mario Galić i dalje se bori za život u zagrebačkoj bolnici. Nikici Maroviću, kojeg sumnjiče da je ozlijedio policajca, zbog straha od utjecaja na svjedoke, ali i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, određen je jednomjesečni pritvor.

Pročitajte i ovo Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH" Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

>> Osumnjičenom za napad na policajca jednomjesečni pritvor

>> 'Moj sin nije izbio oko policajcu, on se bavi glumom'

>> Novinarka Nove TV isprobala elektrošoker

>> VIDEO: 'Policija je tukla sve pred sobom, pa i djecu'

Nikica Marović kojeg sumnjiče za ozljeđivanje policajca sljedećih mjesec dana provest će u Remetincu. Marović je pred istražnom sutkinjom priznao da je prema policajcima bacio baklju, ali ne i topovski udar. Na sudu kažu da Marović može utjecati na svjedoke jer su mu prijatelji s tribine. Osim toga otkrilo se da je i ranije sudjelovao u tučnjavama.

'Također je pritvor određen i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Naime okolnosti izvršenja kaznenog djela kao i činjenica da se prema vlastitom priznanju okrivljenika protiv njega vodi još jedan kazneni postupak zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda', rekao je Devčić.

Jednomjesečni pritvor određen je i petorici huligana koji su napali policijski automobil ispred stadiona. Mario Galić i dalje se bori za život na intenzivnom odjelu zagrebačke bolnice Istodobno je trajala i borba vjetra i transparenta podrške koji su BBB postavili na Savski most. Poruka se na kraju ipak mogla iščitati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene