Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prešao na drugu stranu

FOTO Krš i lom u centru Zagreba! Vozač pokosio stupiće, ozlijeđen pješak

Prometna nesreća u Zagrebu
Prometna nesreća u Zagrebu DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Zagrebu - 6 Prometna nesreća u Zagrebu - 6 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Zagrebu - 5 Prometna nesreća u Zagrebu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Prometna nesreća u Zagrebu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Prometna nesreća u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Prometna nesreća u Zagrebu - 1 Galerija 1/7 >>
U centru Zagreba vozač automobila zaletio se u stupiće i pokosio ih. Vozač je živ, a jedan je pješak ozlijeđen. Čitatelj nam je poslao fotografije koje najbolje opisuju silinu udarca.

U zagrebačkoj Ilici, pred kućnim brojem 218, dogodila se prometna nesreća. Auto se zaletio u stupiće i prešao na drugu stranu ulice.

Prometna nesreća u Zagrebu Prometna nesreća u Zagrebu - 5 (Foto: DNEVNIK.hr)

"Tu je i hitna pomoć, a vozač je živ. Čovjek je, čini mi se, u redu, razgovara s hitnom", javlja nam čitatelj koji priznaje da se uplašio kada je vidio prizor. Ističe i kako tramvaji iz smjera Črnomerca prema gradu - stoje.

Prometna nesreća u Zagrebu Prometna nesreća u Zagrebu - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

Pročitajte i ovo Pater Ike Mandurić Nakon što je Buntić napao ženu Pater Ike: "Nakon što sam preslušao njezinu snimku, stadoh misliti o muževima koji trpe tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno iritantnih žena"

Iz policije su nam rekli kako je do nesreće došlo u 19:20 te da je jedan pješak ozlijeđen. Neslužbeno, nije riječ o teškim tjelesnim ozljedama. Očevid je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene