Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo radnik

Forenzičari istražuju uzrok tragične nesreće u Požegi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U krugu tvornice peći 'Plamen' u Požegi nastavlja se policijski očevid, nakon što je u jučerašnjem požaru smrtno stradao jedan radnik, dvojica teže ozlijeđena, a jedan lakše.

Stanje ozlijeđenih radnika iz tvornice 'Plamen', koji su stradali u sinoćnjoj eksploziji u pogonu ljevaonice je stabilno, doznaje se danas u bolnici.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuju se detalji Na požarištu pronađene kosti nepoznate osobe, vlasnica kuće nije dojavila da gori Pad aviona na Floridi Očekuje se istraga VIDEO Avion se srušio na kuću na Floridi: Broje se mrtvi, izbio je i veliki požar

Na liječenju u požeškoj bolnici ostala su dvojica radnika, a jedan je nakon stabilizacije općeg stanja i pripreme prevezen u Zavod opekline Klinike za traumatologiju u Zagrebu.

'Taj bolesnik ima nešto veći postotak opečene površine, oko 25 posto i ima još tešku ozljedu glave. Od stale dvojice jedan ima tešku tjelesnu ozljedu, frakturu tri rebra i opekline od prvog do trećeg stupnja, ali manje površine. Najmanje ozlijeđeni bolesnik ima nešto opeklina od prvog do trećeg stupnja. Obojica bolesnika u našoj bolnici su dobro i zadovoljavajuće', rekao je predstojnik kirurške službe požeške bolnice Ljubo Begić.

Radnik koji se nalazi na liječenju u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju stabilno je i izvan životne opasnosti, kazao je za Hinu dežurni liječnik na Odjelu za opekline.

'Zaprimljen je na odjel i predstoji mu liječenje. Sad je stabilno i izvan je životne opasnosti a o tijeku liječenja koje mu predstoji za sad ne možemo više govoriti', kazao je.

>>Požar u požeškoj ljevaonici: Eksplodirala peć, poginuo radnik

Očekuje se kako će nepoznanice oko uzroka požara razjasniti stručnjaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' iz Zagreba.

'Očevid se i dalje nastavlja, čekamo vještake iz Zagreba, iz centra 'Ivan Vučetić'. Jedna od jučer dvije teško stradale osobe, jutros je prevezena na daljnje liječenje u Zagreb, jedna je zadržana ovdje u požeškoj bolnici, a treća je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede', rekla je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske za Dnevnik.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene