Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trojica ozlijeđena

Požar u požeškoj ljevaonici: Eksplodirala peć, poginuo radnik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć oko 19 sati u požeškoj ljevaonici i tvornici peći na kruta goriva došlo je do eksplozije i požara. U policiji su za Dnevnik.hr potvrdili da je jedan radnik smrtno stradao.

U srijedu u 19:06 sati u požeškoj tvornici 'Plamen' došlo je do tehnološke eksplozije na talioničkoj peći u ljevaonici, nakon čega je izbio požar. Uzrok eksplozije zasad je nepoznat.

Pročitajte i ovo Eskplozija u vojnoj bazi u Kambodži Kambodžanska vojska VIDEO Eksplodiralo streljivo u vojnoj bazi, poginulo 20 vojnika: Manje eksplozije čule su se još sat vremena kasnije Eksplozija Tajvan nesreća na Tajvanu Petero mrtvih u strašnoj eksploziji u tvornici: Ljudi su zarobljeni u ruševinama, više od 100 ozlijeđenih

>> Kiša ugasila veliki požar kod Knina

U Policijskoj upravi požeško-slavonskoj za Dnevnik.hr su potvrdili da je jedan radnik smrtno stradao, a da su još trojica radnika zadobila ozljede. Svi su obrađeni i hospitalizirani u požeškoj županijskoj bolnici.

Specijalist plastične kirurgije i dežurni kirurg Opće županijske bolnice Požega Kristijan Matković kazao je kako je hitna služba primila tri pacijenta, od kojih su dvojica lakše opečeni, a treći ima opekline veće površine i smješten je u jedinicu intenzivne njege.

'U tijeku je dogovor za premještaj na traumatologiju u Zagreb', rekao je Matković.

Na očevid je, kako je rekla glasnogovrnica policije Ivana Radić izašao i državni odvjetnik, a očekuju se i vještaci iz Zagreba, koji bi trebali utvrditi točan uzrok tragedije.

Požar su gasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Požega i pripadnici lokalnog DVD-a. (D.M./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene