Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izrečene su presude u slučaju organiziranja elitne prostitucije, a okrivljeni Nebojša Perunović Pančo i Sara Sikirić nepravomoćno su osuđeni uvjetnim kaznama zatvora.


Nebojša Perunović Pančo tako je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora s rokom kušnje od pet godina te mora vratiti 100.000 kuna protupravno stečene imovinske dobiti prenosi Jutarnji list. Sara Sikirić nepravomoćno je kažnjena sa šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine, a oduzet će joj se i 25.500 kuna protupravno stečene imovinske dobiti.

Vezani članci Prosvjed u Poljskoj Poljski državni odvjetnik zatražio ocjenu ustavnosti kazni EU-a Slika nije dostupna Građevinski poduzetnik: Nisam koristio usluge prostitutki

Oboje su priznali krivnju za podvođenje djevojaka, a njihov slučaj privukao je izrazito veliku medijsku pažnju, jer se radilo o o otkrivanju najvećeg lanca elitne prostitucije u Hrvatskoj s brojnim akterima osoba iz javnog života.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju