Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Maksimiru

Dvojica mladića u istražnom zatvoru: Benzinom polili automobile zagrebačkog poduzetnika i zapalili ih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu ispitani su 26-godišnjak i 23-godišnjak osumnjičeni da su 30. rujna podmetnuli požar na automobilima na Maksimiru.

Sumnja se da su 26-godišnjak i 23-godišnjak 30. rujna ove godine zbog nezadovoljstva poslovanjem trgovačkog društva u vlasništvu oštećene obitelji sa sobom donijeli dva plastična kanistra zapremnine pet litara u kojima je bio motorni benzin, došli do njihovih vozila te ih polili benzinom i zapalili.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Oba su automobila u potpunosti izgorjela. Radi se o osobnom automobilu marke Mazda zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu poduzeća i osobnom automobilu marke Smart u vlasništvu 60-godišnjaka.

Za vrijeme požara došlo je i do nagorijevanja garažnih vrata i fasade na kući u vlasništvu obitelji, kao i do oštećenja još jednog osobnog automobila marke Citroen zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 31-godišnjaka koji je bio parkiran u blizini.

Sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu obojici je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Dokaže li im se krivica, prijeti im kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene