Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuo vozač

Mjesto tragične nesreće u Osijeku već godinama je crna točka: "Odavno se trebalo nešto poduzeti, tu se zalete i sve prevari"

Aktualno Galerija Prometna nesreća - 2 Prometna nesreća - 2 Foto: Dnevnik Nove TV Izjava Ravnateljstva KBC-a Osijek Izjava Ravnateljstva KBC-a Osijek Foto: Dnevnik Nove TV Prometna nesreća - 1 Prometna nesreća - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Prometna nesreća - 3 Prometna nesreća - 3 Foto: Dnevnik Nove TV +16 Prometna nesreća - 1 Galerija 1/21 >>
Na mjestu nesreće u Osijeku intervenirali su vatrogasci, a osječki KBC izvjiestio je kako su u bolnicu primljene četiri teško ozlijeđene osobe, od kojih su tri zadobile ozljede opasne po život.

Od četiri osobe, koje su teško ozlijeđene u noćašnjoj prometnoj nesreći u Osijeku, u kojoj je poginuo 46-godišnji vozač osobnog automobila, četiri su zadobile ozljede opasne po život, od kojih su dvije u izrazito teškom zdravstvenom stanju, izvijestili su u nedjelju iz osječkog KBC-a.

Prometna nesreća se dogodila u nedjelju oko 00:50 sati u Ulici cara Hadrijana kada je vozač osobnog automobila BMW, zbog neprilagođene brzine kretanja, prilikom izlaska iz zavoja sletio s kolnika. Nakon slijetanja je vozilom udario u stup i drvo da bi naposljetku vozilo bilo odbačeno u stup javne rasvjete gdje se i zaustavilo.

Pročitajte i ovo Burning man Burning man VIDEO Deseci tisuća ljudi zarobljeni u blatu na festivalu, nitko ne može do njih: "Ne pokušavajte sami nikuda!"

Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci osječke Javne vatrogasne postrojbe, a osječki KBC izvjiestio je kako su u bolnicu primljene četiri teško ozlijeđene osobe, od kojih su tri osobe zadobile ozljede opasne po život.

"Prvo su izvadili vozača, a nakon toga su izvadili tri osobe sa stražnjeg sjedala, a potom su vidjeli na prednjem sjedištu suvozača još jedna osoba, i to upravo u dijelu gdje je bilo jako oštećeno vozilo i morali su upotrijebiti hidrauličke razvalne alate kako bi došli do te osobe", rekao je Boris Banjan, JVP Grada Osijeka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sedmogodišnjak jedva preživio Drama na plaži - dječak vrišteći istrčao iz mora: "Tata, umrijet ću!"

Radi se o opasnoj točki na kojoj je već zabilježeno nekoliko smrtnih slučajeva po istom obrascu.

"To je bio udarac slično kao da je udario nešto ne kao sudar, više kao lomljava, tupo onako. Tu se već odavno trebalo nešto poduzeti, tu se zalete i sve prevari. Najverojatnije bi trebao biti ležeći policajac da bi to se spriječilo", poručio je Darko iz Osijeka.

Kod dvije osobe se provode mjere intenzivnog liječenja te su u izrazito teškom zdravstvenom stanju. Ostale dvije osobe se liječe na Klinici za neurokirurgiju te na Klinici za ortropediju i traumatologiju, napominju u Ravnateljstvu osječkog KBC-a.

Jedan život izgubljen je i na autocesti A7 kod izlaznog kraka Rupa, a prilikom sudara na krovu je završilo i vozilo u Splitu, jedna osoba je ozlijeđena. 

Točan uzrok smrti tek se treba utvrditi s obzirom na to da se nije radilo o snažnom udaru u ogradu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene