Policija izvijestila je da traga za dvije ''maserke'' koje su nudeći svoje usluge ušle u stan 85-godišnjeg Karlovčanina i pritom mu ukrale novac.

Galerija


Muškarac iz karlovačke četvrti Grabrik u četvrtak u prijepodnevnim satima u svoj je stan pustio dvije žene koje su mu ponudile masažu, a tijekom masaže iz stana su mu otuđile novac, kazala je glasnogovornica karlovačke policije Senka Staroveški.

Vezani članci Policija,ilustracija (Foto: Pixsell,Sanjin Strukic) Manji policijski sindikati traže hitan sastanak s premijerom: "Ako ne dođe do dijaloga, pozvat ćemo sve policajce na prosvjed i štrajk" Policijski očevid (Foto: Arhiva/Pixsell,Ivica Galovic) Teška prometna nesreća u Zagrebu: Pješakinja poginula u naletu automobila

Dodala je da je policiju, koja istražuje slučaj, o krađi izvijestila žrtvina rođakinja.

"Za počiniteljicama tragamo, ali prije svega upozoravamo građane da se ponašaju tako da sami spriječe da postanu žrtve ovakvih osoba. Muškarac je nepoznate osobe pustio u stan, što nije trebao, i ostao je bez novca. O koliko je novca riječ, u ovakvim slučajevima ne govorimo“, rekla je Staroveški.

Policija podsjeća da su žrtve ovakvih kaznenih djela najčešće osobe starije životne dobi koje, kao i svi drugi, ne trebaju biti lakovjerne, posebno prema nepoznatim osobama te uvijek kada primijete nešto sumnjivo, trebaju obavijestiti policiju. Velika bi pomoć bila kad bi zabilježili i javili registarsku oznaku vozila kojima se te osobe koriste, kažu u policiji. (Hina)

Luis Figo otkrio: "Promijenio bih mnoge pogrešne odluke. Ronaldo nije ambiciozan"