Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite im

FOTO Jeste li vidjeli ovog muškarca: Traži ga policija, objavili su i snimku

Policija traži muškarca
Policija traži muškarca Foto: PU dubrovačko-neretvanska
Dubrovačka policija provodi istragu razbojničke krađe i krađe počinjene krajem ožujka. U tim kaznenim djelima počinjena je materijalna šteta, a traže muškarca s fotografije i videosnimke te mole građane za pomoć.

U tijeku je kriminalistička istraga više kaznenih djela - razbojničke krađe i krađe počinjenih 23. ožujka ove godine na području Lapada u Dubrovniku. U njima je počinjena materijalna šteta.

Policija je objavila fotografiju i videosnimku muškarca kojega povezuje s tim događajem.

Riječ je o muškarcu u dobi između 40 i 45 godina, visine oko 180 centimetara, slabije tjelesne građe, jasno izraženih čeonih zalizaka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nestašna braća Dječaci od 3 i 6 godina ukrali roditeljima auto, a ono što su napravili policiju je ostavilo u šoku

Pročitajte i ovo Krađe u Šibeniku - 4 preferirao autopraonice FOTO Pogledajte što je policija pronašla kod serijskog lopova: Boca pića od 300 eura, uređaji od 20.000 eura...

Policija moli građane da, ako imaju saznanja o identitetu muškarca s fotografije i snimke, o tome s punim povjerenjem obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene