Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na Petrača

Dovršeno krim-istraživanje: Vjeko Sliško predan pritvorskom nadzorniku, na meti istražitelja i – Hrvoje Petrač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjeku Sliška, 29-godišnjaka koji je u subotu navečer ispred hotela Esplanade teško ozlijedio Hrvoja Petrača, zagrebačka policija kazneno je prijavila zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje, dok Petrača istražuje zbog remećenja javnog reda i mira.

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad Vjekom Sliškom (29) zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja na štetu Hrvoja Petrača (64).

Ne otkrivajući identitet osumnjičenika, policija je u utorak izvijestila da je dovršila kriminalističko istraživanje nad muškarcem rođenim 1989. zbog teških ozljeda i prijetnje na štetu muškarca rođenog 1955. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je podnijeto nadležnom državnom odvjetniku, kažu u policiji.

Zagrebačka policija izvijestila je da ujedno provodi i istraživanje protiv Petrača na temelju Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prema neslužbenim informacijama Sliško se nakon dan i pol skrivanja sam pojavio u policijskoj zgradi u Heinzelovoj, nakon čega je ispitan i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osumnjičenik otprije poznat policiji Posvađali se oko parkinga? Sliško tvrdi da sukob s Petračem nije povezan s ratom klanova

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučajno se sreli Policija privela muškarca (29) kojeg se sumnjiči za napad na Hrvoja Petrača

Napadač, 29-godišnji Vjeko Sliško, sin je Marka Sliška, ubijenog 2003. i nećak Vjeke Sliška, ubijenog 2001. koji je bio poznat kao zagrebački kralj poker automata. Mladi Sliško Petrača ,koji je široj javnosti poznat kao osuđenik za otmicu sina generala Vladimira Zagorca i krunski svjedok u tzv. aferi dragulji, navodno smatra odgovornim za ubojstvo oca i strica no za te optužbe nema nikakvih dokaza.

Sliško je, kako se doznaje, u policiji negirao krivnju, tvrdeći da je Petrač prvi udario te da su se porječkali oko parkinga. Njegov branitelj kazao je, pak, da je Sliško samo pružao otpor. (I.D. / Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene