Hrvoje Petrač (Foto: D. Urukalovic/PIXSELL, M. Lukunic/PIXSELL )
Hrvoje Petrač (Foto: D. Urukalovic/PIXSELL, M. Lukunic/PIXSELL )

Muškarac koji se dovodi u vezu s napadom na Hrvoja Petrača trenutačno je na kriminalističkom istraživanju.


"Muškarac rođen 1989. godine nalazi se u službenim prostorijama Policijske uprave zagrebačke na kriminalističkom istraživanju", izvijestili su u ponedjeljak ujutro u zagrebačkoj policiji. 

Vezani članci Napad na taksista (Foto: Screenshot) Kukavički napali taksista i prijetili mu oružjem, njegova pribranost završila s dva uhićenja Ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Pijan izbo starijeg brata u Vinkovcima: "Pucaju iz kalašnjikova, tuku se, žive s ocem pa i njega pretuku"

Muškarac se dovodi u vezu s napadom na Hrvoja Petrača, u subotu oko 22:50 ispred zagrebačkog hotela Esplanade.

Kako je Dnevnik Nove TV neslužbeno doznao, riječ je o sinu Marka Sliška i nećaku Vjeke Sliška, ubijenima prije više od 10 godina.

U policiji nisu htjeli službeno potvrditi je li riječ o Vjeki Slišku. 

Petrač i napadač navodno su se sasvim slučajno sreli ispred zagrebačkog hotela. Obojica su bila na događajima koji su bili organizirani u hotelu.

Prema neslužbenim informacijama, muškarac je prišao Petraču s leđa te ga pitao: "Je l' znaš ti tko sam ja?" Nakon što su se porječkali, Petrač je navodno prvi šakom udario muškarca koji mu je prišao, nakon čega mu je on uzvratio. Petrač je pao na pod, a muškarac ga je nastavio udarati nogama.

Petrač je navodno prilikom pada slomio nogu, a zadobio je i ozljede rebara i glave.