Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djevojčice teško ozlijeđene prilikom pada iz školskog autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ozljede opasne za život zadobile su dvije 14-godišnje djevojčice iz Zagrađa, učenice Osnovne škole "Fra Kaje Ađića" iz Pleternice, koje su iz nepoznatih razloga ispale iz školskog autobusa koje ih je jutros prevozio u školu.

Nesreća se dogodila oko 7,30 sati na državnoj cesti prema Slavonskom Brodu kod mjesta Frkljevaca, blizu mosta preko rijeke Orljave.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Slika nije dostupna Vozaču 1,5, vlasniku 3 godine i 4 mjeseca Zatvor zbog djevojčica koje su ispale iz autobusa

Na mjesto događaja s istražnim sucem Županijskog suda u Požegi Branimira Miljevića izišao je i policijsku službenik Tomica Mrđenović, voditelj Operativno-komunikacijskog centra požeško-slavonske Policijske uprave. Od njega se doznaje da su djevojčice ispale iz autobusa pod još neutvrđenim okolnostima. Taj autobus, u vlasništvu tvrtke BT Transporti, prevozio je učenike iz obližnjih sela Frkljevaca, Zagrađa i Bučja u Pleternicu.

"Za sada ne možemo reći pod kojim su se okolnostima vrata otvorila. Autobus će biti vještačen", rekao je Mrđenović.

Objema djevojčicama pomoć je pružena u Općoj županijskoj bolnici u Požegi. Kako se doznaje od ravnatelja te bolnice Željka Glavića, djevojčice su primljene s teškim tjelesnim ozljedama koje su posljedica prometne nesreće. Jedna je već operirana, a druga je pod operativnim zahvatom.

"Obje su zadobile teške ozljede glave i mozga, a jedna i tešku
ozljedu lijeve noge. U obje ima i drugih unutarnjih ozljeda, tako da je njihovo stanje neizvjesno i u životnoj su opasnosti, osobito djevojčica s teškim ozljedama glave. Njezini izgledi za oporavak su vrlo maleni", rekao je ravnatelj Glavić.

Na mjesto događaja pozvan je i prometni vještak za cestovni promet, a i sam autobus bit će poslan na vještačenje kako bi se utvrdile sve činjenice u vezi s tim nemilim događajem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene