Djelatnici zimske službe tijekom čišćenja snijega na dionici ceste Velika-Jankovac, odvojku prema vojnoj bazi, u ponedjeljak su pronašli smrznuto tijelo.


Ubrzo je stigla dojava i da je građanin u blizini mjesta pronalaska prvog pronašao još jedno smrznuto tijelo.

Vezani članci Nevrijeme u Rusiji stvara probleme Snježni kaos u Moskvi: Pala gotovo rekordna količina snijega, ulice čisti oko 70 tisuća radnika, poginulo dvoje ljudi Svečana smotra Zimske službe - 3 Održana smotra zagrebačke zimske službe, Bandić: "Spremni smo kao da će napadati metar snijega"

Tijela su pronađena u poslijepodnevnim satima. Kako su nam kazali iz PU virovitičko-podravske, policijski očevid je još u tijeku te bi njegovim završetkom trebalo biti poznato više informacija. Na mjesto pronalaska tijela uz policiju izašla je i interventna policija, kako su objasnili, jer se pretraživalo veće područje. 

Područje pretražuju i članovi Gorske službe spašavanja - potvrdio nam je ravnatelj parka prirode Papuk.

"Danas u prijepodnevnim satima prilikom čišćenja županijske ceste u središnjem dijelu parka pronađeno je jedno tijelo, nekoliko sati nakon, nekoliko kilometara dalje na drugoj lokaciji ponađeno je za sada i drugo", rekao je Alen Jurenac.