Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubila ga pred djecom

Detalji ubojstva koje je šokiralo Podravinu: "Moj sin je čuo galamu i vrisku. Svi smo uznemireni"

Ubojstvo u Goli (Foto: Pixell)
Ubojstvo u Goli (Foto: Pixell) Pixell
Aktualno Galerija Ubojstvo u Goli (Foto: Pixell) Ubojstvo u Goli (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Ubojstvo u Goli (Foto: Pixell) Galerija 1/2 >>
Žena koja je ubila svojeg nevjenčanog supruga i oca troje djece u mjestu Gola u Koprivničko-križevačkoj županiji u bolnici je i pod nadzorom policije.

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad ženom rođenom 1990. godine za koju se sumnja da je 15. veljače, oko 16:30 sati u Goli, u sobi obiteljske kuće u Ulici Pavleka Miškine, kuhinjskim nožem izbola nevjenčanog supruga rođenog 1972. godine, a zbog teških ozljeda nesretni je muškarac na mjestu preminuo.


Osumnjičena žena, inače u visokom stupnju trudnoće, lakše je ozlijeđena i prevezena u koprivničku bolnicu, gdje je zadržana na liječenju uz nadzor policijskih službenika, navode u policiji. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva protiv osumnjičenice bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Susjedi otkrivaju više detalja iz života para koji su doveli i do tragičnog završetka.

"Moj sin je čuo galamu i vrisku u dvorištu, nije reagirao jer je mislio da nije ništa strašno", ispričao je najbliži susjed za ePodravinu naglasivši da je troje djece prije nekoliko godina ostalo bez majke koja je umrla, a sad im je ubijen i otac.

"Njegova je partnerica bila otišla od njega, nije je bilo neko vrijeme. Otišao je po nju i ponovno je doveo, i u to kratko vrijeme dogodio se ovaj tragičan slučaj. Ona je inače iz Rijeke, znaju se dulje od dvije godine. Svi smo jako uznemireni, to se u Goli ne događa", rekao je susjed.

Podravski.hr neslužbeno doznaje da se strašan zločin dogodio pred očima dvoje male djece. Njima su ispričali susjedi, da je žena navodno zaključala ulazna vrata i potom izbola partnera kuhinjskim nožem dok je dvoje malodobne djece bilo u kući. Treće dijete navodno je pozvalo policiju.
  Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene