Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljena obdukcija

Detalji tragedije kod Varaždina: Utvrđen uzrok smrti kupača u Dravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U rijeci Dravi kod Varaždina, na predjelu zvanom Cirkovečka, u subotu poslijepodne utopio se 69-godišnji muškarac. Utvrđen je uzrok njegove smrti, javlja policija.

U subotu oko 12:10 sati na rijeci Dravi smrtno je stradao muškarac starosti 69 godina iz Varaždina. Očevid na mjestu događaja obavili su varaždinski policajci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Tužan kraj potrage: U rijeci pronašli tijelo muškarca Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu

Očevidom je utvrđeno da je 69-godišnjak na području Dravske šume, predio zvani "Cirkovečka" ušao u vodu na jednom djelu rijeke, počeo plivati i nakon nekoliko metara ubrzo potonuo u dubinu rijeke.

Na mjesto događaja izašli su policijski ronioci Specijalne policije ATJ Lučko koji su u rijeci pronašli tijelo nesretnog muškarca.

Tijelo je pregledano od strane Hitne medicinske pomoći, a mrtvozornica je utvrdila da je smrt nastupila gušenjem uslijed utapanja. Tijelo nesretnog muškarca je nakon očevida predano obitelji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene