Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uznemirujuće snimke

VIDEO Desetak azilanata mlati se letvama i gađa kamenjem, širi se snimka tučnjave: Građani ogorčeni i u strahu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama kruže snimke tučnjave azilanata u naselju Dugave u Zagrebu. Policija je dojavu o masovnoj tučnjavi dobila u srijedu.

Desetak azilanata mlati se svime što im dođe pod ruku, lete drvene letve i kamenje, krvi ima posvuda. To je najkraći opis uznemirujuće snimke koja se širi društvenim mrežama.

Stanovnici Dugava šokirani su prizorima ispred svojih kuća. Dojavu o masovnoj tučnjavi na Jakuševečkoj cesti dobila je i zagrebačka policija u srijedu nešto poslije 20 sati.

Policajci su izašli na teren, utvrdili da se sukobilo više azilanata. Osim što su galamili i psovali, mlatili su se drvenim letvama i gađali kamenjem. Trojica muškaraca u sukobu su lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Pročitajte i ovo Skupina s Trga - 4 POLICIJA ZA SVE ZNA Pogledajte snimku naoružane bande koja u centru Zagreba napada maloljetnike: "Krenula sam im reći da ostave djecu na miru, no onda sam vidjela..."

Privedeno šest osoba

Privedeno je šest osoba koji su uz optužni prijedlog dovedeni na nadležni prekršajni sud. Osumnjičeni su za narušavanje reda i mira, a Prekršajni zakon za taj prekršaj predviđa kaznu u iznosu od 700 do 4000 eura ili kaznu zatvora u trajanju do 30 dana.

Jedan od trojice muškaraca, 30-godišnjak, dobio je udarac drvenom letvom u glavu. Utvrđeno je da ga je udario 25-godišnji azilant, koji je uhićen i policija nad njim provodi kriminalističku istragu zbog sumnje da je pokušao 30-godišnjaku nanijeti tešku ozljedu.

Pročitajte i ovo Nesreća u blizini Novog Marofa Očevid u tijeku FOTO Strašna nesreća: Mladić (24) osobnim vozilom sletio s ceste i poginuo

Građani Dugava ogorčeni su zbog takvih situacija. U komentarima ispod snimki navode kako to nije prvi put, a neki pišu da se boje za svoju djecu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene