Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dubrovačko-neretvanska policija uhvatila je četvoricu mladića, tereteći ih da su kartičnim podacima koje su nabavili preko nelegalne internetske stranice kupovali i zatim po nižim cijenama prodavali mobitele i odjeću na čemu su zaradili oko 140.000 kuna.


Dvojicu mladića iz Osječko-baranjske, jednog iz Vukovarsko-srijemske županije te jednog iz Bosne i Hercegovine policija tereti za računalnu prevaru koju su na dubrovačko-neretvanskom području počinili od veljače 2013. do studenog prošle godine.

Prevarant na kojeg su mnogi nasjeli - Tko je Josip Vočanec?

Vezani članci Mario Gerstner (Foto: Dnevnik.hr) Dio uhićenika već na ispitivanju, odvjetnik Seferovića kaže da očekuje određivanje istražnog zatvora Policija u Bosni i Hercegovini, ilustracija (Foto: Armin Durgut/PIXSELL) U akciji Orka u BiH pala grupa od 14 kriminalaca: Vikendom izlazili iz zatvora i pljačkali naoružani dugim cijevima

Kartičnim podacima, koje su nabavili preko nelegalne internetske stranice, osumnjičeni prevaranti kupovali su na internetskim trgovinama odjeću, mobitele i bonove za mobitele koje su zadržavali za sebe ili je preko internetskog oglasnika prodavali za daleko nižu cijenu od stvarne, izvijestila je dubrovačko-neretvanska policija.

Štetu od 140.000 kuna osumnjičeni su nanijeli internetskim trgovinama od kojih su na prevaru kupovali robu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook