Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alkohol i obiteljsko nasilje

Četvero privedeno zbog zlostavljanja članova obitelji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prostorijama PU koprivničko-križevačke jučer se trijeznilo čak četvero ljudi, nakon što su verbalno ili fizički zlostavljali članove svoje obitelji.

Jučer oko 16, 45 sati u obiteljskoj kući u Đurđevcu muškarac s čak 5,04 promila alkohola u krvi verbalno je vrijeđao suprugu, nakon čega je odveden u policijsku postaju na otrežnjenje.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno

Oko 18, 15 sati, također u Đurđevcu, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba alkoholiziranih supružnika. Žena, s 2,15 promila alkohola u krvi nije se smirila ni nakon policijske intervencije te je zbog toga odvedena u prostorije policijske postaje i zadržana do otrežnjenja.

U Koprivničkom Ivancu jučer oko 19 sati alkoholizirani muškarac s 1,80 promila alkohola u krvi verbalno je zlostavljao suprugu. Zadržan je u prostorijama policijske postaje do otrežnjenja.

Supruga i šogor bili su žrtve maltretiranja pijanog muškarca kojem je u kriv izmjereno 2, 16 promila alkohola. Sve se to dogodilo jučer oko 19 sati, u obiteljskoj kući u Lepavini. I ovaj je muškarac otrežnjenje dočekao u prostorijama policijske postaje.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene