Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prostorijama PU koprivničko-križevačke jučer se trijeznilo čak četvero ljudi, nakon što su verbalno ili fizički zlostavljali članove svoje obitelji.


Jučer oko 16, 45 sati u obiteljskoj kući u Đurđevcu muškarac s čak 5,04 promila alkohola u krvi verbalno je vrijeđao suprugu, nakon čega je odveden u policijsku postaju na otrežnjenje.

Vezani članci Policija alkotestira vozače, arhiva (Foto: Petar Glebov/PIXSELL) Imamo šampiona! Čak 10 puta pokušao puhati alkotest. Bio je toliko pijan da je uređaj kapitulirao Andrej Plenković - 1 Plenković predstavio izmjene Kaznenog zakona: ''Nažalost, nasilje nikad nećemo iskorijeniti do kraja, ali...''

Oko 18, 15 sati, također u Đurđevcu, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba alkoholiziranih supružnika. Žena, s 2,15 promila alkohola u krvi nije se smirila ni nakon policijske intervencije te je zbog toga odvedena u prostorije policijske postaje i zadržana do otrežnjenja.

U Koprivničkom Ivancu jučer oko 19 sati alkoholizirani muškarac s 1,80 promila alkohola u krvi verbalno je zlostavljao suprugu. Zadržan je u prostorijama policijske postaje do otrežnjenja.

Supruga i šogor bili su žrtve maltretiranja pijanog muškarca kojem je u kriv izmjereno 2, 16 promila alkohola. Sve se to dogodilo jučer oko 19 sati, u obiteljskoj kući u Lepavini. I ovaj je muškarac otrežnjenje dočekao u prostorijama policijske postaje.