Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intenzivan morski promet

Sudar dvaju plovila kod Splita, ozlijeđene četiri osobe: "Liječnica je procijenila da bi bilo bolje da idu za Split"

Aktualno Galerija Nesreća na moru - 1 Nesreća na moru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na moru - 2 Nesreća na moru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na moru - 3 Nesreća na moru - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Željko Kuštera Galerija 1/4 >>
U petak oko podneva u morskom prolazu između Brača i Šolte došlo je do sudara dvaju plovila. Ozlijeđene su četiri osobe.

U sudaru jedrilice i motorne brodice za prijevoz putnika na području između otoka Šolte i Brača ozlijeđene su četiri osobe. 

Pročitajte i ovo Zapljena u Trogiru Podiguta optužnica Velika zapljena amfetamina u Trogiru: Uhićeni 52-godišnjak uz sebe imao i pištolj Teška prometna nesreća u mjestu Prugovo drama u Prugovu U sudaru poginule dvije sestre, vozač pobjegao i zaključao se u kuću: "Bio je pod utjecajem alkohola"

Nakon dojave o pomorskoj nesreći na to područje, koje je inače poznato po intezivnom prometu, upućen je brod Lučke kapetanije koji je do ozlijeđenih stigao za pola sata.

Prema dostupnim informacijama, u pitanju nisu teže ozljede, a na mjesto sudara stigli su i inspektori sigurnosti plovidbe koji utvrđuju sve okolnosti sudara.

"Brod kapetanije je krenuo za Milnu s ozlijeđenima. Kad su došli u Milnu liječnica je procijenila da bi bilo bolje da idu za Split", kazao je Željko Kuštera, kapetan Lučke kapetanije Split u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Ivana Kaštelana.

"Ona se ukrcala na brod i uz njenu pratnju brod je u 13:55 je bio u gradskoj Luci gdje je čekala Hitna pomoć", dodao je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene