Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon zabave

Češki turist skočio s mola na glavu i preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučerašnja zabava u Zadru kobno je završila za 39-godišnjeg češkog državljanina. Više sreće u nesreći imao je turist iz Velike Britanije koji je nedaleko Zadra zadobio ozljede glave.

Noćas oko 00.10 sati u ulici M. Radovana nakon zabave u vrtu hotela česki turist skočio je na glavu s drevnog mola, visine oko 1.1 metar. Nakon skoka uočen je kako beživotno pluta, a tri prijatelja s kojima je bio u društvu izvukla su ga na obalu. Hitna pomoć samo je mogla konstatirati smrt. Mrtvozornik je zatražio obdukciju koja će Prema neslužbenim informacijama, češki turist se utopio pokazati točan uzrok smrti. Neslužbeno doznajemo da je češki turist najvjerojatnije stradao od utapljanja.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Marko Bočina i Davor Štern - 1 ŠTO SE KRIJE IZA OPTUŽBI? Energetski stručnjak o jadikovkama iz Budimpešte: "Izuzeće od sankcija bi trebalo isteći ovih dana, stoga je najbolje optužiti Hrvate"

>> Pronađeno tijelo slovenskog ronioca

Ozlijeđen i Britanac

Pu zadarska noćas oko 02.20 sati zaprimila je dojavu o ozlijeđivanju 22-godišnjeg britanskog državljanina na plaži Punta u Bibinjima. Utvrđeno je da je 22-godišnjak izgubio ravnotežu i pao sa stepeništa visokog oko 2.5 metra i ozlijedio glavu. Liječnička pomoć pružena mu je u zadarskoj Općoj bolnici, a još nije poznato o kakvim se ozljedama radi, no zna se da Britanac nije u životnoj opasnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene