Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plovila pod njemačkom zastavom

Brodica udarila u otočić, dva turista ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas se dogodila pomorska nesreća u kojoj su ozlijeđena dva njemačka turista.

U ponedjeljak oko 22.30 sati u pomorskoj nesreći prilikom udara šest metara duge brodice na otočić Veli Školj ispred mjesta Zubovići u Paškom zaljevu lakše su ozlijeđena dva njemačka turista.

Pročitajte i ovo Izgorjela brodica u Ninskom zaljevu Opreza nikad dosta Na kupačicu naletio jet-ski i teško je ozlijedio, izgorio gliser Slika nije dostupna Nesreća u Pirovcu Vozio djecu od 3 i 5 godina na skuteru, pa se zabio u brodicu

'Na brodici njemačke zastave bila su četiri njemačka državljanina, a u trenutku udara brodicom je upravljao vlasnik R. L. Kapetan Lučke ispostave Novalja i policija organizirali su prijevoz posade kolima HMP u Novalju', istakli su iz ministarstva mora, te izvjestili da su sinoć oko jedan sat iza ponoći između otoka Žirje i otoka Mažirinamo četiri hrvatska državljanina na 13,5 metarskom brodu 'Deša' ostala bez pogona. Njihov brod dotegljen je u utorak ujutro oko 6 sati u Vodice.

U utorak ujutro oko sedam sati Lučka ispostava Starigrad sudjelovala je u akciji spašavanja 70-godišnjaka V.V. On je ispred Starigrada prilikom ribarenja upao u more. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene