Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao

Hrg: "Mislim da od Pupovčeva napuštanja vladajuće koalicije neće biti ništa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Mislim da ovoga trenutka čak to ne bi destabiliziralo vladajuće iako svako napuštanje koalicije ostavlja trag", rekao je Hrg.

Zastupnik HDS-a i član vladajuće koalicije Branko Hrg komentirao je najave Milorada Pupovca o napuštanju vladajućih te kazao da misli da "od toga neće biti ništa".

Pročitajte i ovo Mislav Bago s Miloradom Pupovcem (Foto: Vijesti u 17) Ne sastaje se s partnerima Milorad Pupovac i dalje ne otkriva ostaje li u vladajućima: "Sve je rečeno..." Slika nije dostupna O govoru mržnje Kuščević o incidentu u Kaštel Sućurcu: "Mislim da su to maškare, karneval, Pupovac nema razloga za ljutnju"

"Kao prvo vidio sam da je on rekao da će razmišljati ozbiljno o tome da napusti koaliciju. Razgovora o tome nije bilo s koalicijskim partnerima, tako da vjerujem da od toga neće biti ništa. Svatko ima pravo na svoje odluke i nigdje nitko nije na silu", rekao je Hrg dodavši i da smatra odlazak Pupovca ne bi destabilizirao koaliciju.

"Obzirom na situaciju da se u Saboru odluke mogu donijeti s 80 ili 81 rukom, mislim da ovoga trenutka čak to ne bi destabiliziralo vladajuće iako svako napuštanje koalicije ostavlja trag. Ja mislim na zastupnike koji glasaju za prijedloge Vlade, koji na glasanju čine parlamentarnu većinu", kaže Hrg.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene