Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opačak odgvorio na optužbe

'Bog mi je svjedok da nisam kriv za pogibiju Ivane Obad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudionik kobnog sudara Dalibor Opačak negira optužbe koje je javno uputio Marin Čolak.

'Bog mi je svjedok da nisam ništa kriv. Ja mirno spavam. A to što sad Čolak priča da je zbog mene poginula Ivana, vjerojatno čini pod utjecajem svog oca. Neki su mi ljudi kazali da će tako biti, da će sve pokušati svaliti na mene. Da je svjestan, ne bi tako govorio. Ipak, ne krivim ga. Tko sam ja da mu sudim?', zapitao se 33-godišnji Dalibor Opačak u razgovoru za Večernji list pošto ga je Marin Čolak javno prozvao kao odgovornog za pogibiju Ivane Obad na autocesti A6.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zahtjev Ministarstva pravosuđa BiH traži od Austrije izručenje generala Divjaka Slika nije dostupna Odvjetnik Muselimović optimističan 'Purda je dokazao da je nevin'

>> 'Nismo se utrkivali, polako smo išli prema Grobniku'

>> Rasvjetljava se uzrok nesreće u kojoj je poginula Ivana Obad

Opačak, koji je vozio Nissan negira da je jurcao autocestom, vozio se po zaustavnom traku i blicao, napomenuvši da drugačije vozi sada kada ima dvoje djece nego kada je imao 20 godina.

'Čolak je rekao 'ubit će me tata''

'Vozio sam u desnom traku. Hrvoje nas je prešao lijevim. Kad smo kod Bosiljeva došli u zavoj, Čolak je iz lijevog traka uletio ispred mene. Udario je u moj prednji lijevi dio svojom stražnjom desnom stranom. Ne znam jesam li mu bio u mrtvom kutu. Eh, da sam barem mogao kočiti', rekao je Opačak za Večernji list.

Iz Nissana su poslije sudara izletjeli on i njegov suvozač Damir Nakić. Čolakov Ferrari bio je u plamenu kad je netko poviknuo da se malo dalje nešto miče.

- Bio je to Čolak. Okrenuli smo ga na bok, krv mu je išla iz usta. Poslije petnaestak sekunda uspio je reći: 'Što se to dogodilo, što sam napravio? Ubit će me tata. Je li netko bio sa mnom u autu?'- ispričao je Opačak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene