Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blagajnica štediši s računa ukrala 100 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blagajnica iz Slatine iz pošte je 'posudila' s računa klijenta Hrvatske poštanske banke 100 tisuća kuna, i to bez njegova znanja i odobrenja. S prevarenim štedišom, poljoprivrednikom Ivanom Kišem iz Mačkovca, razgovarala je Anita Delaš, novinarka Nove TV.

Oko Božića blagajnica je nazvala Ivana da ga obavijesti da je greškom s njegova računa na račun drugoga klijenta uplatila 50 tisuća kuna. 

Pročitajte i ovo Razmjena kuna i kovanica - 3 Slavuj, medo... Čuvate li još uvijek kovanice kuna? Reporterka Dnevnika Nove TV istražila je koje imaju veću vrijednost, kao i dokad ih možete vratiti Slika nije dostupna Blagajnica s računa građana podigla gotovo tri milijuna kuna

Ljubazno mu je objasnila da je drugi klijent u inozemstvu, te da će mu novac vratiti za mjesec dana, kad se on vrati. No, uskoro Ivan dobija izvješće iz banke u kojemu vidi da na njegovu računu nedostaje 80 tisuća kuna.

No, kada je došao u banku,, štediša je imao što vidjeti. Tek je tamo uvidio da ga blagajnica nije pokrala za 80, već za 100 tisuća kuna. 

Cijelu priču o nevjerojatnom ponašanju bankovne službenice pogledajte u priloženom video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene