Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Blagajnica iz Slatine iz pošte je 'posudila' s računa klijenta Hrvatske poštanske banke 100 tisuća kuna, i to bez njegova znanja i odobrenja. S prevarenim štedišom, poljoprivrednikom Ivanom Kišem iz Mačkovca, razgovarala je Anita Delaš, novinarka Nove TV.


Oko Božića blagajnica je nazvala Ivana da ga obavijesti da je greškom s njegova računa na račun drugoga klijenta uplatila 50 tisuća kuna. 

Vezani članci Kune na farmama u Danskoj Zbog mutiranog virusa pobili 17 milijuna životinjica, ali sad se pojavio novi problem. Premijerka kroz suze: "Oprostite... i za mene je ovo jako emocionalno" Štednja novca (Foto: Dnevnik.hr) Gdje je nestalo više od 600.000 kuna? Očajni radnici Hrvatskih šuma ostali bez svoga novca, blagajnica poručuje: "Ništa ja ne znam"

Ljubazno mu je objasnila da je drugi klijent u inozemstvu, te da će mu novac vratiti za mjesec dana, kad se on vrati. No, uskoro Ivan dobija izvješće iz banke u kojemu vidi da na njegovu računu nedostaje 80 tisuća kuna.

No, kada je došao u banku,, štediša je imao što vidjeti. Tek je tamo uvidio da ga blagajnica nije pokrala za 80, već za 100 tisuća kuna. 

Cijelu priču o nevjerojatnom ponašanju bankovne službenice pogledajte u priloženom video prilogu.