Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U strahu od gubitka vozačke dozvole

Bježali pa iz grmlja skočio na policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnom sucu u Puli danas je priveden 22-godišnjak iz Labina koji je u nedjelju u noći bježao od policije, skrivao se i na kraju nasrnuo na jednog policajca i lakše ga ozlijedio.

U kontroli prometa rovinjska je policija u subotu oko 1,30 sati pokušala zaustaviti Opel Vectru kojom je upravljao 22-godišnjak, a suvozač je bio 21-godišnji Barbanac. No, kako su oboje bili pod utjecajem alkohola dali su se automobilom u bijeg, piše Barkun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Policija ih je nekoliko minuta kasnije pronašla skrivene u grmlju i naredila im da izađu. Na to je 22-godišnjak skočio na jednog od policajaca i lakše ga ozlijedio. Obojica mladića odvedena su u prostorije rovinjske policije gdje su iako u vidno alkoholiziranom stanju odbili alkotestiranje. Nakon policijske obrade Barbanac je, uz prekršajnu prijavu zbog drskog ponašanja i kaznenu prijavu zbog zloporabe 0,1 grama marihuane pronađene kod njega, pušten kući. Labinjanin je priveden istažnom sucu zbog napada na policajaca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene