Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Istražnom sucu u Puli danas je priveden 22-godišnjak iz Labina koji je u nedjelju u noći bježao od policije, skrivao se i na kraju nasrnuo na jednog policajca i lakše ga ozlijedio.


U kontroli prometa rovinjska je policija u subotu oko 1,30 sati pokušala zaustaviti Opel Vectru kojom je upravljao 22-godišnjak, a suvozač je bio 21-godišnji Barbanac. No, kako su oboje bili pod utjecajem alkohola dali su se automobilom u bijeg, piše Barkun.

Vezani članci Libanon: Pobjegli iz zatvora pa poginuli u sudaru - 3 Iz zatvora im pobjeglo 69 zatvorenika, uhićeno njih 15, jednoga u zatvor dovela majka - Petorica nakon bijega poginula u sudaru Peter Madsen sjedi na tlu nedaleko od zatvorske zgrade u Abertslundu Danski monstrum: Muškarac koji je ubio i raskomadao novinarku na svojoj podmornici pobjegao iz zatvora

Policija ih je nekoliko minuta kasnije pronašla skrivene u grmlju i naredila im da izađu. Na to je 22-godišnjak skočio na jednog od policajaca i lakše ga ozlijedio. Obojica mladića odvedena su u prostorije rovinjske policije gdje su iako u vidno alkoholiziranom stanju odbili alkotestiranje. Nakon policijske obrade Barbanac je, uz prekršajnu prijavu zbog drskog ponašanja i kaznenu prijavu zbog zloporabe 0,1 grama marihuane pronađene kod njega, pušten kući. Labinjanin je priveden istažnom sucu zbog napada na policajaca.