Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan je vozač u bijegu

Bizarna nesreća u Pazinu: Dva automobila naletjela na dvije pješakinje na istom pješačkom prijelazu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U razmaku od jedne minute na istom pješačkom prijelazu dogodile su se dvije nesreće, kada su dva automobila naletjela na dvije pješakinje.

U 17:50 dogodila se prometna nesreća u Pazinu u ulici Juraja Dobrile kada je na pješačkom prijelazu, automobil naletio na maloljetnu pješakinju.

Pročitajte i ovo Bicikl, ilustracija Hitna joj nije stigla pomoći Tragedija u Podravini: Pala s bicikla i poginula, pronašao je poštar Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

Glasnogovornica Istarske policije Nataša Vitasović rekla nam je vozač pobjegao s mjesta nesreće, te kako se za njim traga. Nakon minute, na istom pješačkom prijelazu vozilo marke Škoda udarilo je u drugu pješakinju.

Glasnogovornica nam je objasnila kako se druga nesreća dogodila uslijed nepažnje vozača koji je gledao okupljene ljude na pješačkom prijelazu koji su pružali pomoć prvoj pješakinji. Maloljetna osoba prošla je s lakšim ozljedama dok ozljede druge pješakinje za sada nisu poznate, no pretpostavlja se da se radi o lakšim ozljedama. Očevid je u tijeku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene