Ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Matija Habljak) Foto: Pixsell, Matija Habljak

U razmaku od jedne minute na istom pješačkom prijelazu dogodile su se dvije nesreće, kada su dva automobila naletjela na dvije pješakinje.


U 17:50 dogodila se prometna nesreća u Pazinu u ulici Juraja Dobrile kada je na pješačkom prijelazu, automobil naletio na maloljetnu pješakinju.

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Strašna nesreća: Automobilom naletio na biciklista koji je na mjestu smrtno stradao Policija, ilustracija Pa gdje je gledao? Pokušao se uključiti u promet pa pregazio mladića koji je ležao na kolniku

Glasnogovornica Istarske policije Nataša Vitasović rekla nam je vozač pobjegao s mjesta nesreće, te kako se za njim traga. Nakon minute, na istom pješačkom prijelazu vozilo marke Škoda udarilo je u drugu pješakinju.

Glasnogovornica nam je objasnila kako se druga nesreća dogodila uslijed nepažnje vozača koji je gledao okupljene ljude na pješačkom prijelazu koji su pružali pomoć prvoj pješakinji. Maloljetna osoba prošla je s lakšim ozljedama dok ozljede druge pješakinje za sada nisu poznate, no pretpostavlja se da se radi o lakšim ozljedama. Očevid je u tijeku.