Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Leon Lučić, poznat po ulozi u seriji Krim Tim 2 navodno je od zaprešićkog poduzetnika pokušao iznuditi 100.000 eura. Poduzetnik je sve prijavio policiji koja ga je slijedila na mjesto dogovoreno za primopredaju. Iznuđivači i poduzetnik, s kojim je bio MMA borac, su se potukli.


Na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića u petak oko 11:45 u krvavoj masovnoj tučnjavi u kojoj su se potezali i pištolji, teško je stradao bivši policajac Leon Lučić (48), poznat i kao glumac u seriji Krim Tim 2. 

Vezani članci Ilustracija Sve zbog djevojke: DORH objavio što je prethodilo obračunu na svadbi u Imotskom Policija, ilustracija Policija objavila detalje obračuna noževima kraj poznatog hotela: Obojica imaju ubodne rane, jedan je još u bolnici

Lučić je navodno, piše Jutarnji list, došao po označeni novac, koji mu je trebao donijeti zaprešićki poduzetnik Mario D. Završio je u induciranoj komi nakon tučnjave s bivšim MMA borcem Markom Š. (38) koji je došao u pratnji poduzetnika.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, nepoznati iznuđivači tražili su od poduzetnika 100.000 eura, a zauzvrat su mu nudili podatke iz tajne policijske istrage protiv njega. No on je iznudu prijavio policiji, a policija je označila novac te pripremila klopku.

Na dan primopredaje poduzetnik i MMA borac su s označenim novcem pratili upute iznuđivača koje su im davali telefonom. Na većoj udaljenosti pratila ih je policija. Žrtva je iznuđivačima trebala predati označeni novac, a iznuđivače je nakon primopredje trebala uhititi policija te kod njih pronaći označeni novac. Još se ne zna zašto, no sve se zakompliciralo. Iznuđivači su navodeći poduzetnika i MMA borca mijenjali lokaciju, dok je on istovremeno upute iznuđivača prenosio policiji.

Jutarnji piše kako su se u jednom trenu iznuđivači s poduzetnikom i MMA borcem našli nasamo. Iz auta iznuđivača izašli su Lučić i još jedan muškarac, a obojica su navodno imala pištolje. MMA borca Lučić je pištoljem tukao po glavi i ramenima. Slomio mu je ključnu kost, no borac je uzvratio, srušio je Lučića i izbio mu pištolj iz ruke.

Muškarac koji je s Lučićem stigao na primopredaju je pobjegao. Lučić je nokautiran, no pridigao se, a ionda su ga obojica svladala. Od udaraca zadobio teške ozljede. Policija, koja je došla s 15 minuta zakašnjenja, ga je našla zavezanog, s teškim frakturama glave. Uhitili su ga, ali su ga morali hitno prebaciti u bolnicu gdje su ga liječnici stavili u induciranu komu

Iznuđivani poduzetnik ima lakše ozljede. 

Karlovačka policija još nije završila kriminalističko istraživanje u ovome slučaju.

"Kriminalističko istraživanje je u tijeku, nakon što ga dovršimo, o tome ćemo izvijestiti javnost", rekla je u ponedjeljak Andrea Lenard, glasnogovornica PU karlovačke, piše Jutarnji.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju