Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava

Novinarku ubio suprug i pokušao si prerezati žile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronađeno je tijelo ubijene novinarke javne televizije Mirele Sršić Kovač.

Njezino tijelo pronašao je suprugov 53-godišnji brat koji je odmah nazvao policiju. Neposredno nakon dojave, oko 9,25 sati, kod lovačkog doma u Belom Manastiru zatečen je teško ozlijeđeni 51-godišnjak, za koga je utvrđeno da je suprug usmrćene žene te mu je pomoć pružena u osječkom Kliničkom bolničkom centru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mislili da je zmija Baranja: Djeca u igri pronašla minu Slika nije dostupna Protiv četvorice pripadnika SUP-a Srbija: Podignuta optužnica za zločin u Belom Manastiru

Očevid na mjestu događaja obavio je istražni sudac osječkog Županijskog suda, uz pomoć službenika te PU. Policijski službenici nastavljaju provoditi potrebne mjere s ciljem utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja, dodaje se u priopćenju PU.

Supruga primijetio prolaznik

Njezina 51-godišnjeg supruga s reznim ranama na rukama, u polju pokraj lovačkog doma u Belom Manastiru primjetio je prolaznik i o tome obavijestio policiju te je potom prevezen u osječki KBC.

Novinarka javne televizije  Mirela Sršić Kovač ubijena je u svome stanu u Belom Manastiru, a prema prvim neslužbenim informacijama, hladnim oružjem usmrtio ju je suprug.

>> Protekle godine 21 žena ubijena od člana obitelji

 Prema neslužbenim informacijama, 40-godišnju novinarku javne televizije njezin 51-godišnji suprug najvjerojatnije je usmrtio nanošenjem reznih rana.

Budući da si je, nakon toga, i sam nanio ozlijede razrezavši žile, prevezen je u osječki Klinički bolnički centar. 

‘Znam ih kao susjede. Super su ljudi bili. Nikad ih nitko nije čuo da su se svađali. Iznenadili smo se’, rekla je susjeda Anka Topadić.

‘Ako nisu mogli zajedno, ima rješenja. Trebali su se razvesti i ta bi dječica voljela i oca i mamu’, uvjerena je susjeda Darinka Vasić.
(V.Đ/Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene