Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletjeli u odvodni kanal

Dvije osobe poginule, dvije teško ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule, a dvije teško ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21,30 u Lipovljanima u Zagrebačkoj ulici. Automobil je zbog neprilagođene brzine sletio u odvodni kanal.

Policija je očevidom utvrdila da je oko 21,30 sati na županijskoj cesti u mjestu Lipovljani 25-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad 'renaultom cliom' i sletio na zemljanu površinu pokraj ceste, udario je u parkirano osobno vozilo i zatim u betonski most i odvodni kanal. Vozač i 26-godišnji suvozač preminuli su na mjestu, a dvije djevojke, 17-godišnjakinja i 18-godišnjakinja, koje su bile na stražnjim sjedalima, ispale su iz automobila i teško su ozlijeđene. One su vozilom hitne medicinske pomoći prevezene su u Opću bolnicu u Sisku.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Katarina Nerlović - 6 HUMANITARNA AKCIJA Katarina je čudo, ali treba našu pomoć: "Rekli su nam da će biti biljka i da se neće probuditi...''

Svi su iz Lipovljana. Smrt vozača i suvozača u 22,30 sati konstatirao je liječnik Doma zdravlja Kutina. Očevid su obavili policijski službenici Policijske postaje Novska, a zbog toga je od 22,02 do 00,20 sati za sav promet bila je zatvorena županijska cesta kroz Lipovljane. U vezi prometne nesreće podnosi se izvješće o događaju nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene