Policijski očevid, ilustracija
Policijski očevid, ilustracija Foto: Marin Tironi/PIXSELL

U petak nešto prije 20 sati u Ivanovcu kod Čakovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 42-godišnji vozač osobnog automobila.


Vozač je upravljao Mazdom Premacy čakovečkih registarskih oznaka. Utvrđeno je da je kolnikom Ulice Josipa Broza, vozio prebrzo, s obzirom na zavoj i noćne uvjete vožnje zbog čega je u zavoju automobilom djelomično sišao izvan kolnika na travnatu površinu.

 

Potom je u povratku automobila na kolnik došlo do zanošenja te izlijetanja izvan kolnika, gdje je automobil udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a u nastavku kretanja i u drveće unutar dvorišta.

Od siline udara dio odbačenih dijelova ograde oštetili su Hondu Accord, čakovečkih registarskih, koja je bila parkirana u tom dvorištu. Očevidom je utvrđeno kako vozač Mazde za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Liječnik pristigle ekipe hitne medicinske pomoći na mjestu događaja utvrdio je smrt 42-godišnjeg vozača. Na mjestu događaja pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec sudjelovali su kod vađenja tijela preminulog vozača iz vozila.

Prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo preminulog 42-godišnjaka prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog obavljanja očevida od 20:10 do 21:55 Ulica Josipa Broza u Ivanovcu bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim pravcima.

Pomorska policija, ilustracija (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Kod Palagruže policija uhitila trojicu Talijana zbog krivolova

Koronavirus u Hrvatskoj O čemu je razmišljao? Puljanin zaražen koronom s još jednom osobom krenuo u kupovinu

O prometnoj nesreći dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Preminuli 42-godišnji vozač osobnog automobila deveta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.