Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

Detalji užasa kod Čakovca: Otkriveno zašto je vozač sletio s ceste i na mjestu poginuo

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
U petak nešto prije 20 sati u Ivanovcu kod Čakovca dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 42-godišnji vozač osobnog automobila.

Vozač je upravljao Mazdom Premacy čakovečkih registarskih oznaka. Utvrđeno je da je kolnikom Ulice Josipa Broza, vozio prebrzo, s obzirom na zavoj i noćne uvjete vožnje zbog čega je u zavoju automobilom djelomično sišao izvan kolnika na travnatu površinu.

 

Potom je u povratku automobila na kolnik došlo do zanošenja te izlijetanja izvan kolnika, gdje je automobil udario u dvorišnu ogradu obiteljske kuće, a u nastavku kretanja i u drveće unutar dvorišta.

Od siline udara dio odbačenih dijelova ograde oštetili su Hondu Accord, čakovečkih registarskih, koja je bila parkirana u tom dvorištu. Očevidom je utvrđeno kako vozač Mazde za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Liječnik pristigle ekipe hitne medicinske pomoći na mjestu događaja utvrdio je smrt 42-godišnjeg vozača. Na mjestu događaja pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec sudjelovali su kod vađenja tijela preminulog vozača iz vozila.

Prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika tijelo preminulog 42-godišnjaka prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija.

Zbog obavljanja očevida od 20:10 do 21:55 Ulica Josipa Broza u Ivanovcu bila je zatvorena za sav promet, koji se odvijao obilaznim pravcima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U TIJEKU KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Kod Palagruže policija uhitila trojicu Talijana zbog krivolova

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaustavila ga policija O čemu je razmišljao? Puljanin zaražen koronom s još jednom osobom krenuo u kupovinu

O prometnoj nesreći dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Preminuli 42-godišnji vozač osobnog automobila deveta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene