Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljetne zimske gume

Akademik Lang teško ozlijeđen, jedna putnica umrla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akademik Slobodan Lang oporavlja se u Kliničkoj bolnici 'Sestara Milosrdnica' u Zagrebu od posljedica teške prometne nesreće koja se u srijedu 10. veljače oko 15.10 sati dogodila na području Samobora u mjestu Pavučnjak, na državnoj cesti D-1.

Policijska uprava Zagrebačka potvrdila je da je u toj prometnoj nesreći smrtno stradala putnica Čondrić Nada, a da su njen suprug I.Č., koji je vozio, i Slobodan Lang, koji je bio putnik u vozilu, zadobili teške tjelesne ozljede opasne po život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teška nesreća 23-godišnji mladić izletio s ceste i poginuo Slika nije dostupna Citroen se nije zaustavio na znaku 'stop' Noćas na hrvatskim cestama dva mladića izgubila živote

Na kirurškom odjelu intenzivnog liječenja Kliničke bolnice Sestara milosrdnica doznaje se da je akademik Lang zadobio ozljede grudnog koša, da je pri svijesti, te da su mu životne funkcije stabilne.

Policija je izvijestila da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine vožnje zimskim uvjetima na cesti i zbog neadekvatne opreme jer je automobil imao ljetne gume, te da je vozač I. Č. izgubio nadzor nad osobnim automobilom nissan primerom i prešao na suprotnu stranu kolnika gdje je prednjim dijelom automobila udario u betonski zid mosta oborinskih voda. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene