Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kriminalni "genije"

Da nije tužno bilo bi smiješno: Zar je zaista mislio da će mu ovo proći?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom za kojeg se sumnja da je na zagrebačkoj Trešnjevci u dva navrata opljačkao istu trgovinu.

Policijski službenici dovršili su istragu nad 48-godišnjakom iz Zagreba za kojeg se sumnja da je u dva različita navrata opljačkao istu trgovinu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Sumnja se da je 26. srpnja 2022. godine došao u trgovinu u Ulici Ive Tijardovića na Trešnjevci kako bi ju opljačkao, te je 30-godišnjoj zaposlenici zaprijetio nožem i potom otuđio novac.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo NA MAKSIMIRSKOJ CESTI Reporter Dnevnika Nove TV na mjestu pljačke banke u Zagrebu: "Dogodilo se to na izrazito drzak način, usred bijela dana"

Također se sumnja i da je 11. kolovoza 2022. godine oko 20:30 sati došao u istu trgovinu kada je 44-godišnjoj zaposlenici verbalno zaprijetio i ukrao manju količinu novca.

Materijalna šteta počinjena ovim djelima iznosi oko 2330 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavili su Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene