Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policiju obavijestio telefonom

Prije davljenja kravatom, majku je tukao kipićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Policija je zatekle mrtvu 46-godišnju ženu u dnevnoj sobi, s kravatom oko vrata i nekoliko razderotina na glavi nanesenim tupim predmetom', rekla je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica splitske policije.

Kraljević Gudelj naglasila je kako će nalaz obdukcije pokazati je li smrt nastupila gušenjem ili je posljedica udaraca tupim predmetom u glavu.  Podsjetimo, splitska policija je sinoć oko 21.30 primila dojavu o počinjenju ubojstva u Getaldićevoj ulici u Splitu. Postoji osnovana sumnja da je 22-godišnji D.B. iz Splita počinio ubojstvo svoje majke sinoć oko 21.30 sati. Uhićen je i priveden na kriminalističku obradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obdukcija pokazala Majku zadavio rukama a ne kravatom Slika nije dostupna Karlovac: Podignuta optužnica protiv ubojice majke

Policiju je o ubojstvu obavijestio putem telefona. 'Mislim da sam ubio majku', rekao je mirno dežurnom policijskom službeniku. Kada je policija došla u stan, osumnjičeni D.B. se mirno predao.  Mladić je policiji izjavio da je ugušio majku, ali je to dovedeno u sumnju jer su na mjestu ubojstva pronađeni tragovi krvi.

>> Osuđeni ubojica dvije godine silovao svoju majku

Kako se neslužbeno doznaje u policiji, obitelj u kojoj se dogodilo ubojstvo poznata je policiji i socijalnim službama, a osumnjičeni 22-godišnjak još je kao maloljetnik nekoliko puta bio prijavljivan zbog obiteljskog nasilja prema roditeljima. Od 2000. godine imao je više od 10 kaznenih prijava zbog teških krađa, nanošenja teških tjelesnih ozljeda, zloporabe opojnih droga, sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti te zbog obiteljskog nasilja, a i prekršajno je prijavljivan zbog remećenja javnog reda i mira.

Policija je sinoć 22-godišnjem osumnjičeniku uzela krv kako bi se utvrdilo je li u vrijeme kad je počinio ubojstvo bio pod utjecajem alkohola ili narkotika. (D.Ma./Mi.Dr./Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene