Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila na psihijatriji

Osuđeni ubojica dvije godine silovao majku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu je podnesen istražni zahtjev protiv 39-godišnjaka jer je u razdoblju od 2007. godine do 13. svibnja ove godine silovao svoju majku.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o I.P. koji je sredinom 90-ih godina ubio prijatelja i zbog toga je bio osuđen na osam godina zatvora iz kojeg je izašao 2004. godine. U svađi je ubio prijatelja s kojim je bio u ratu i potom ga, da bi prikrio zločin, bacio u septičku jamu i zalio vapnom.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

Strašno je da je žena bila žrtva bolesnog iživljavanja vlastitog sina, a da to nitko u njenoj okolici nije primijetio. Nesretna majka je završila na psihijatrijskom odjelu Županijske bolnice u Čakovcu.Prošle godine se ubio ubojičin otac, od kada nasilnik i nesretna majka žive sami u obiteljskoj kući nedaleko Čakovca.

Istražni sudac Županijskog suda u Varaždinu je I.P. nakon ispitivanja odredio zadržavanje, a tužiteljstvo je tražilo da mu se pritvor odredi zbog mogućeg utjecaja na svjedoke te opasnosti od ponavljanja djela.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene