Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VJETAR DODATNO OTEŽAO

Da te glava zaboli: 18-godišnjak bacio opušak i izazvao požar dvorca. Šteta je ogromna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić je bacio opušak te je zbog toga došlo do požara. Materijalna šteta koja je nastala procijenjuje se na više od 860.000 kuna.

Na krovištima dvorca u Novigradu na Dobri 15. ožujka dogodio se požar. Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela.

"Mladića se sumnjiči da je neovlašteno ušao u zaključani prostor Frankopanskog grada Novigrada na Dobri te je bačenim užarenim opuškom cigarete izazvao požar na drvenom krovištu jugozapadne kule, a potom je zbog jakog vjetra došlo do prijenosa vatre na drvenu konstrukciju krovišta sjeveroistočne kule. Ovim događajem nastala je materijalna šteta veća od 860.000 kuna.", navela je PU karlovačka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BURNA NOĆ, TEŽAK DAN FOTO Vatrena stihija kod Makarske: Buknuo još jedan požar, jak vjetar otežava gašenje, hoće li kanaderi moći pomoći?

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strah za kuće Olujni vjetar rasplamsava veliki požar na Biokovu: "Vatra se širi na sve strane"

Protiv mladića će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene