Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vrhunski reklamni spotovi koji prate Super Bowl

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim sporta na terenu i izvedbe Madonne u poluvremenu (ove godine), najbolji dio Super Bowl-a su reklamni spotovi a mi vam donosimo pregled najboljih auto reklama.

Na ovogodišnjem 2012 Super Bowlu, osim vrhunske utakmice između New York Giantsa i New England Patriotsa, mogli smo vidjeti i razne svjetske tvrtke koje se uz pomoć reklamnih spotova bore za naklonost i pažnju 100 milijuna gledatelja.

Pročitajte i ovo Joe Biden teorija zavjere i trolanje FOTO Jezivom slikom i porukom Biden opet šokira, upleo i Taylor Swift: "Baš kao što smo zacrtali" Slika nije dostupna Fanatizam 'na najjače' Na karte je spiskao 145 tisuća kuna i zavapio: Ne recite to mojoj ženi

S obzirom na 3,5 milijuna dolara koliko košta 30 sekundi oglašavanja, tvrtke su se stvarno potrudile da njihovi reklamni spotovi budu smiješni, zanimljivi i zapaženi.

Samo da spomenemo da su New York Giantsi pobjedili 21:17 što im je četvrti put u povijesti da su osvojili Super Bowl. Od tri američka Hrvata u Super Bowlu, trener Patriotsa Bill Belichick i igrač Rob Ninkovich ostali su praznih ruku, a slavio je igrač New York Giantsa David Diehl s tetoviranim hrvatskim grbom na ruci.

U mnogim reklama angažirane su super poznate 'face' kako bi se privuklo što više gledatelja. Od poznatih možemo izdvojiti Jerry Seinfelda i Jay Lena koji se pojavljuju u reklami za Hondu NSX a što se tiče Honde, u svojoj drugoj reklami, ugostili su Matthew Brodericka.

Ženskoj populaciji najviše će se svidjeti reklama tvrtke H & M koja je angažirala Davida Beckhama za donje rublje a što se tiče muškog roda najviše će se pratiti reklama KIA-e u kojoj glavnu ulogu ima anđeo Victoria Secreta, Adriana Lima, koja je dobila angažman i od tvrtke Teleflora.

VW nas i dalje oduševljava temom Star Warsa koja stvarno fenomenalno izgleda, dok se Audi okrenuo vampirima. Coca-Cola nas i dalje uveseljava polarnim medvjedima a FIAT se okoristio ženskim i Abarth čarima.

Od ostalih reklama vrtjele su se reklame za tvrtke Toyota, Sketchers, Samsung, Best Buy, Cadillac, Chevy, Go Daddy, Hyundai, Priceline, Bridgestone, Doritos, Mars M&M, Bud Light, Lexus, Budweiser, Disney, NBC, Chrysler i druge.

U nastavku pogledajte 10 odabranih auto reklama koje će vas sigurno nasmijati do suza ili oduševiti kvalitetom izrade i produkcije! U slučaju da ste 'teški' ljubitelj svih reklama na ovoj ih stranici možete pronaći sve: www.buzzfeed.com/mattcherette/super-bowl-2012-commercials-watch-every-single-tv

VW:

Audi:

FIAT:

KIA:

 

Toyota:

Hyundai:

Chevy:

 Honda:

 

Chevy (2):

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene