Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Parkiraju na mjestu za invalide

Vozači koje misle da su iznad zakona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući revnim čitateljima, portal 4Kotača (www.4kotaca.net) 'označio je' brojne bezobzirne vozače diljem Hrvatske. U nedjelu je uhvaćeno i nekoliko, u najmanju ruku, zanimljivih prekršitelja.

Problem ilegalnog korištenja parkirnih mjesta za osobe s invaliditetom očito je veći nego što se misli. U svega tjedan dana, na adresu 4Kotača je pristiglo više od stotinu fotografija nepropisno parkiranih automobila. Čitatelji iz svih krajeva Hrvatske svakodnevno su fotografirali automobile u prekršaju i marljivo slali fotografije od kojih su najzanimljivije objavljene na portalu 4Kotača pod krilaticom 'Označeni ste'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Problemi u Dalmaciji VIDEO Split: Bura srušila stablo, žena umaknula u posljednji trenutak Slika nije dostupna Američki način VIDEO Da ne povjerujete: Ovaj gradonačelnik ima samo četiri godine

Među ostalima, označeni su policijski automobil VW Golf i Lamborghini Gallard, nepropisno parkiran na samom ulazu u jednu podzemnu garažu čiji je vlasnik očito želio dodatno istaknuti svoj kričavo narančasti automobil i to na prvom slobodnom mjestu. Činjenicom da je mjesto rezervirano za osobe s invaliditetom, nije se previše zamarao.

Akciju 'Označeni ste' potaknulo je istraživanje koje je pokazalo da je čak 27 posto vozača nepropisno parkiralo na mjestima za osobe s invaliditetom. Cjelokupne rezultate istraživanja možete pronaći na linku: http://www.4kotaca.net/HR/wiki-Info/istrazivanje-parkiranje-na-invalidskim-mjestima.htm .

Pozivaju se građani da se priključe akciji i fotografiraju nepropisno parkirane automobile na invalidskim mjestima, a portal 4Kotača će ih izložiti na stupu srama. Fotografije je potrebno poslati na mail: redakcija@4kotaca.net.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene