Na predstojećem auto salonu u Los Angelesu Volvo će premijerno predstaviti Cross Country izvedbu modela V60, a riječ je o svojevrsnoj "off-road" izvedbi sličnoj onoj na manjem V40.


 

Naime, V60 Cross Country se može pohvaliti 65 mm višom podnicom te dodatnom zaštitom podnice, pragova, lukova blatobrana i sl, a tu su i 18 te 19-colni Cross Country naplaci s gumama višeg profila, dok je unutrašnjost bogatija za kožna sjedala i dvije nove presvlake interijera.

Vezani članci Najsigurniji automobil na svijetu (Foto: Volvo) Istraživanje koje se nikad ne šali - najsigurniji automobil u povijesti napokon nam dostupan Volvo Drive E tehnologija – efikasna snaga bez kompromisa Volvo Drive E tehnologija – efikasna snaga bez kompromisa

Ovaj će model na europskim tržištima postati dostupan do sredine iduće godine, a pokretat će ga novi Drive-E 4-cilindrični benzinski i dieselski motori upareni s pogonom na prednje kotače, dok će 5-cilindrični D4 dolaziti sa pogonom na sva četiri kotača.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.