Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Struja je budućnost

Volvo - Hibridizacija ponude i električni model do 2019.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je predstavio svoju novu modelarnu CMA platformu Volvo je s javnošću podijelio i planove o daljnjem razvoju svoje ponude i još jednom potvrdio kako proizvođači budućnost vide u elektrifikaciji svoje ponude.

 

Pročitajte i ovo Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović Rupa na cesti duboka 10 metara VIDEO Otvorila se golema rupa na ulici, progutala je dva automobila

Naime, Volvo će nakon T8 Twin Engine pogonskog sklopa koji je dostupan u modelu XC90, uskoro kupcima ponuditi i T5 Twin Engine hibridni pogonski sklop koji će dolaziti u vozilima temeljenim na modelima kompaktnoj CMA platformi. Prvi Volvo na CMA platformi se podsjetimo očekuje 2017.

Nakon toga Volvo planira proširiti dostupnost plug-in hibridnih pogona na sve svoje modele. Točnije, Šveđani očekuju kako će u srednjoročnom razdoblju otprilike 10% ukupne prodaje automobila otpadati na vozila s elektrificiranim pogonskim sklopovima.

Na kraju dodajmo i kako u Volvu planiraju najkasnije do 2019. kupcima ponuditi i svoj prvi u potpunosti električni automobil, a konkretniji podaci o njemu će biti poznati biti objavljeni kasnije.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene