Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vijesti iz Mercedesa

Vito i Viano znatno poboljšani, po istoj cijeni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom dva dana proteklog tjedna, Mercedes je hrvatskim kupcima, novinarima i poslovnim partnerima, predstavio svoja dva jaka tržišna aduta iz gospodarskog programa. Riječ je o Vitu i Vianu, koji odsad dolaze s brojnim promjenama.

'Radi se o obnovljenim modelima. Razlike dolaze izvana, ali najveće su u unutrašnjosti. Kad govorimo o Vitu, to je vozilo koje se nudi u tri dužine', rekao nam je Branko Šebalj iz Eurolinea. Vito je moguće opremiti i s konfiguracijom za prijevoz devet putnika, dok Viano nudi jedno mjesto manje, ali i osjetno više luksuza.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prostoran, ugodan i ekonomičan VIDEO: Snaga 204 'konja', potrošnja 9 i pol litara

Zadovoljavaju stroge norme

Viano je gradsko vozilo koje odlikuje luksuznost i udobnost za prijevoz 8 put, kako za obitelj tako i za poslovanje. Što se tiče motorizacije, svi agregati zadovoljavaju strogu Euro 5 normu.

Unatoč brojnim poboljšanjima, Mercedes je odlučio da neće podizati cijene novih modela. Cijene ostale nepromijenjene. Bazni se nudi od 23 tisuće eura. Viano od 37.500 eura. Novi Vito i Viano mogu se vidjeti i isprobati u svim Mercedes-Benz prodajnim salonima u Hrvatskoj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene