Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najbolja Škoda do sada

[VIDEO] Škoda i službeno predstavila novi Superb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Škoda je nakon poduže najave napokon i službeno predstavila novu generaciju predvodnika svoje ponude, odnosno limuzinskog modela Superb, čija će prodaj početi nedugo nakon skorašnje ženevske premijere, odnosno prve isporuke se mogu očekivati već u lipnju ove godine.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Off-road karavan Škoda radi na Scout izvedbi novog Superba Slika nije dostupna Najbolja Škoda do sada Škoda serijom teasera posljednji put najavila novi Superb

Novitet će i dalje biti prepoznatljivi član svoje češke obitelji, a razliku između njega i njegovog prethodnika se može nazvati evolutivnom. Ovo usklađivanje i modernizacija linija su svakako dobrodošli jer su Superb učinili elegantnijim i privlačnijim automobilom.

Interijer je, tipično za Škodu, pomalo suzdržan, no kupci automobila ovog proizvođača često hvale jednostavnost, preglednost i ergonomičnost vozačevog okruženja. Novi će model donijeti novi i dulji popis standardne i opcijske opreme s posebnim naglaskom na infotainmentu i sigurnosti, kao i praktičnosti gdje posebno valja istaknuti čak 29 škodinih Simply Clever rješenja.

Ponudu motora će činiti čak osam pogonski strojeva uparenih sa stop&start sustavima, od čega će biti pet benzinaca snage između 92 i 206 kW, odnosno 125 i 280 KS te tri dieselska TDI motora snage između 88 i 140 kW, odnosno 120 i 190 KS.

Sve će motore, osim ulazne benzinske jedinice, biti moguće upariti s automatskim mjenjačima s dvije spojke, a s polovicom motora će biti moguće izabrati i pogon na sva četiri kotača.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene