Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne tako jestivi automobil

Škoda Fabia vRS je zlokobno dobra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon poznate reklame za Fabia ‘tortu’, Škoda donosi novi video spot za vRS.

Unatoč popularnom mišljenju, Škoda Fabia zapravo nije jestiva. Osim ako se ne zovete Richard Kiel (negativac zvan ‘Ralje’ ili ‘Zubo’ iz Jamesa Bonda).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ironija našeg društva Nemojte kupovati jeftino - koštat će vas skupo: Pogledajte MUP-ovu antikorupcijsku reklamu Slika nije dostupna ZBOG PRODORA DELTA-SOJA VIDEO Uznemirujuća vladina reklama u kojoj se djevojka bori za zrak razljutila mnoge: "Zastrašivanje mladih neće nikoga potaknuti na cijepljenje"

Poznata ‘torta reklama’ za Škoda Fabiu iz 2007. godine sugerira da je Fabia izrađena od božanstveno dobre čokolade i bogate kreme te bezbroj drugih preukusnih sastojaka. Bilo koji pravi sladokusac ‘zagrizao bi’.

A Škoda sada donosi i nastavak, i nema nikakve veze sa slatkišima, čokoladama ili tortama. Želeći pokazati koliko je zapravo Škoda Fabia vRS opasna, nova reklama prikazuje skupinu nemalo ludih likova koji snagom vlastite šake, ugriza i otrova izrađuju divlju Fabiu.

Motor je napravljen od zmija. Šasija je izrađena iz lubanje. Felge su izlivene od samurajskih mačeva a prednja rešetka je izrađena od žileta i žice.

Nama su ovakve reklame mrak. Koja vam se varijanta više sviđa: kremasta ili zmijasta?
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene