Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon poznate reklame za Fabia ‘tortu’, Škoda donosi novi video spot za vRS.


Unatoč popularnom mišljenju, Škoda Fabia zapravo nije jestiva. Osim ako se ne zovete Richard Kiel (negativac zvan ‘Ralje’ ili ‘Zubo’ iz Jamesa Bonda).

Vezani članci Jagoda Pornić ili reklama za sok? Smiju je emitirati samo u kasnim večernjim satima, provjerite zašto Jason Momoa (Foto: Instagram) Mišićavi glumac pokazao svoju drugu stranu i urnebesnim videom oborio sve s nogu: ''Ovo je sjajno!''

Poznata ‘torta reklama’ za Škoda Fabiu iz 2007. godine sugerira da je Fabia izrađena od božanstveno dobre čokolade i bogate kreme te bezbroj drugih preukusnih sastojaka. Bilo koji pravi sladokusac ‘zagrizao bi’.

A Škoda sada donosi i nastavak, i nema nikakve veze sa slatkišima, čokoladama ili tortama. Želeći pokazati koliko je zapravo Škoda Fabia vRS opasna, nova reklama prikazuje skupinu nemalo ludih likova koji snagom vlastite šake, ugriza i otrova izrađuju divlju Fabiu.

Motor je napravljen od zmija. Šasija je izrađena iz lubanje. Felge su izlivene od samurajskih mačeva a prednja rešetka je izrađena od žileta i žice.

Nama su ovakve reklame mrak. Koja vam se varijanta više sviđa: kremasta ili zmijasta?