Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još je jedna godina iza nas i, tradicionalno za Automotiv, vrijeme je za pregled svega što smo radili, ili bolje reći vozili, tijekom 2010.


A evo i brojki: 94 testna automobila, 57 prezentacijskih modela i puno vozila u koje nismo sjeli već smo samo mogli zamišljati kako ih je voziti. No, ne žalimo se. Na koncu, to ne bi bilo pristojno u ovo krizno doba kada su mnogi svoj automobil morali mijenjati za javni prijevoz, i kada je prodaja vozila pala na alarmantno nisku razinu. Prema podacima agencije Promocija Plus, u Hrvatskoj je tijekom 2010. ukupno prodano 38.587 osobnih vozila.

Vezani članci Najisplativije osposobljavanje za vozača B kategorije samo na Crnom Jaju i to u dva grada: Zagrebu i Splitu! - 1 Najisplativije osposobljavanje za vozača B kategorije samo na Crnom Jaju i to u dva grada: Zagrebu i Splitu! Tomislav Zajec, PU krapinsko-zagorska Mladić iz Zagorja postao vlasnik maksimalne prekršajne prometne kazne u Hrvatskoj, a riječi kojima se opravdavao policiji su za rubriku "vjerovali ili ne"

Sedam tisuća manje u odnosu na vrlo lošu 2009., te zastrašujućih 50 tisuća manje od rekordne 2008.  Mnogi su već potpisali predaju i zatvorili dućane, obrte, servise, pa nam sada samo preostaje nada da ćemo u 2011. ipak svjedočiti ozbiljnijem rastu.

Prvi dio pregleda 2010. u Automotivu možete pogledati u priloženom videu.

Emisiju Automotiv gledajte u jutarnjem terminu, u nedjelju na programu Nove TV.