Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled 2010. godine

VIDEO: Pregled automobilističke 2010. – 1. dio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još je jedna godina iza nas i, tradicionalno za Automotiv, vrijeme je za pregled svega što smo radili, ili bolje reći vozili, tijekom 2010.

A evo i brojki: 94 testna automobila, 57 prezentacijskih modela i puno vozila u koje nismo sjeli već smo samo mogli zamišljati kako ih je voziti. No, ne žalimo se. Na koncu, to ne bi bilo pristojno u ovo krizno doba kada su mnogi svoj automobil morali mijenjati za javni prijevoz, i kada je prodaja vozila pala na alarmantno nisku razinu. Prema podacima agencije Promocija Plus, u Hrvatskoj je tijekom 2010. ukupno prodano 38.587 osobnih vozila.

Pročitajte i ovo Prekoračenje brzine Dnevnik Nove TV pita Kako spriječiti prekoračenja brzine na cestama? Pogledajte rezultate glasanja Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća

Sedam tisuća manje u odnosu na vrlo lošu 2009., te zastrašujućih 50 tisuća manje od rekordne 2008.  Mnogi su već potpisali predaju i zatvorili dućane, obrte, servise, pa nam sada samo preostaje nada da ćemo u 2011. ipak svjedočiti ozbiljnijem rastu.

Prvi dio pregleda 2010. u Automotivu možete pogledati u priloženom videu.

Emisiju Automotiv gledajte u jutarnjem terminu, u nedjelju na programu Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene