Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrti model u ponudi

VIDEO: Predstavljen 'naoružani' Infinity M

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatsku je stigao novi Infiniti M. Japanski brand luksuznih vozila na hrvatsko je tržište stigao prošle godine, a ovo je njihov četvrti model u ponudi. Ujedno i prvi koji je nakon godina fokusiranja na američko tržište, u potpunosti razvijen kao globalni model.

Novi se M odlično naoružao. Bogata oprema, vrhunski materijali, besprijekorna završna obrada, napredne tehnologije. Ta tehnologija je dio takozvanog Dynamic shield sigurnosnog sustava koji uključuje čitav niz tehnologija, od automatskog kočenja do inteligentnog tempomata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Fortenova grupa Mercator potpisao ugovor o kupnji Engrotuša: "Potvrđujemo status najjačeg domaćeg regionalnog maloprodajnog lanca u regiji" Ulje skuplje od nafte - 5 Diljem Europe Ulje skuplje od nafte, probijena granica od 10 eura: "Nemam novca za domaće, preskupo je…"

Novost je i specijalan klimatizacijski sustav Forest Air. I po motorizaciji je novi M prilagođen europskim tržištu. U ponudi je i benzinski M37 sa 320 konjskih snaga dok kasnije, tijekom godine, stiže i hibrid. Prodaja je već počela po cijeni od 478.500 kuna za osnovni model.

Emisiju Automotiv pratite nedjeljom ujutro na programu Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene